Preinscripcions i Matrícula

CURS 2024/2025

INSTITUT MARIANAO

Codi del centre: 08043681

ESO

Preinscripció telemàtica: 8 al 20 de març

BATXILLERAT

Preinscripció telemàtica: 18 al 25 d’abril

CFGM

Preinscripció telemàtica: 24 al 30 de maig

CFGS

Preinscripció telemàtica: 24 al 30 de maig

PROVES D’ACCÉS ALS CFGM

Matrícula telemàtica: 7 al 18 de març

PFI

Preinscripció presencial: 2 al 9 de maig

Participació en el FP Challenge

L’alumnat de segon d’Activitats Comercials va participar en el FP Challenge juntament amb més instituts del Baix LLobregat.
Durant l’event celebrat a l’Hospitalet de LLobregat, cada grup va ser capaç de donar resposta a un determinat repte plantejat pel jurat i entendre una nova dinàmica de… Llegeix més»

Sortida al Palau de la Música Catalana

El passat dimarts 6 de febrer el grup de 2n A ESO va fer la primera visita d’enguany al Palau de la Música Catalana. Allí van gaudir del concert-espectacle Big Bang Beethoven, en el qual van descobrir el compositor més explosiu, revolucionari i universal que… Llegeix més»

El cicle de les roques

Sabeu què és el cicle de les roques? L’alumnat de 1r d’ESO us ho pot explicar perquè durant aquesta setmana han recreat el procés amb xocolata al laboratori de Ciències Naturals. En finalitzar, han pogut fer el tast d’algunes “roques”.

Visita al Museu Egipci de Barcelona

Dimarts 30 de gener els alumnes de 1r ESO, acompanyats dels seus professors, van anar al Museu Egipci de Barcelona, per observar peces arqueològiques. Van fer una visita guiada i un taller de momificació. Després van anar a veure cases modernistes del passeig de Gràcia.
Va… Llegeix més»

Visita a les instal·lacions de Mesoestetic

El passat dilluns 29 de gener, l’alumnat de segon d’Activitats Comercials va visitar les instal·lacions de l’empresa Mesoestetic a Viladecans. Aquesta visita està enquadrada dins de les múltiples accions que ofereix als centres participants l’entitat Fundació Barcelona Formació Professional per a que l’alumnat pugui entendre… Llegeix més»

Participació en el FP Challenge

L’alumnat de segon d’Activitats Comercials participarà en el programa FP Challenge juntament amb més instituts del Baix LLobregat.
Aquest esdeveniment tindrà lloc el pròxim 6 de març a les instal·lacions del Centre d’Estudis Miquel Servet en Hospitalet de LLobregat on s’haurà de trobar solució als diferents… Llegeix més»

Desmuntem l’adultcentrisme

Durant el primer trimestre, l’alumnat de 2n d’ESO del nostre institut, ha participat del projecte Desmuntem l’adultcentrsime, implementat al centre per les companyes de Circula Cultura i que ha comptat amb el suport de Marianao Té Cor.
Desmuntem l’adultcentrisme és un projecte que pretén generar una… Llegeix més»